5 геніальних порад, які допомагають мені схуднути прискореними темпами

При схудненні багато хто стикається з різними проблемами. Уникнути основних можна досить просто з цим блогом shashlichok. Дотримуючись цих правил, можна запустити процес активації метаболізму, якщо вага зупинилася, а також не зашкодити своєму організму під час схуднення.

Схуднення – досить тривалий процес. Залежно від маси тіла, статі, віку, локалізації, типу та схильності організму до схуднення, жир згорятиме з різною швидкістю.

5 геніальних порад, які допомагають мені схуднути прискореними темпами

Важливо! Як і за будь-якої діяльності, потрібно проконсультуватися з лікарем, який розповість як це зробити правильно.

  1. Підрахунок калорій та введення щоденника. Порахуйте, скільки споживається калорій на день. Вважаються всі отримані калорії з білків, жирів та вуглеводів. Залежно від даних, отриманих про тіло, потрібно і відштовхуватися, додати або зменшити калорій.
  2. Складання плану харчування на тиждень чи місяць. Таким чином, знаючи, скільки і яких продуктів потрібно на день можна один раз закупиться на тиждень, не ходити зайвий раз до магазину, щоб не провокувати себе на солодке, жирне чи борошняне. Складаючи меню, робіть це з різноманітних продуктів, це допомагає набридати до певного продукту чи страви. Вирахувавши кількість калорій на день, можна наготувати їжі на день, яку зручно брати із собою на роботу/навчання.
  3. Тренування лише допомагатимуть у цьому завданні. Тренуйтеся натще, це дає можливість спалювати жир, а не з’їдені ранні вуглеводи, що потрапили в кров. Пийте багато рідини.

При добрій інтенсивності тренування виділяється піт, зневоднюючи організм. Не давайте втратити ефективність, додайте у воду трохи солі, лимонного соку та чайну ложку цукру чи меду. Такий комплекс не дасть втратити електроліти та енергію, яка потрібна в процесі тренування. Калій, Натрій + Глюкоза – це тріо, що використовуються для підвищення працездатності організму в режимі роботи.

5 геніальних порад, які допомагають мені схуднути прискореними темпами

  1. Білок має стати кращим другом. Як правило, потрібно зменшити кількість вуглеводів та жирів, з яких і отримують основну частку енергії. Не варто виключати їх повністю, а всього скоротити на 50% замінивши на більш корисні повільні вуглеводи та ненасичені жири. Кращими джерелами стануть курка, яловичина, риба (будь-яка), морепродукти, нежирні молокопродукти та бобові.
  2. Мабуть, заключним фактором буде дробове харчування. Суть полягає у споживанні їжі невеликими порціями, зберігши необхідну кількість калорій. Розділіть денний раціон на кількість їжі від 5 до 10 залежно від ваших можливостей. Отримуючи пишу невеликими порціями, організму буде простіше переправити її, отже, отримати більше поживних речовин.

При дробовому харчуванні отримана енергія від їжі відразу ж використовуватиметься, оскільки її кількість невелика.

Правильно підібраний раціон з тренувальним процесом і регулярністю в цьому дасть максимальний ефект який можна зберегти і підтримувати на належному рівні довгі роки, а то і все життя.

By admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *