Домашні засоби від дзвону у вухах

Дзвін у вухах – дуже неприємний стан, який може погіршити якість вашого життя. Тінітус – це суб’єктивне звукове відчуття, не викликане будь-яким зовнішнім джерелом. Будь-хто може визначити це як гучний писк, дзижчання, гудіння чи свист. Якщо він зберігається занадто довго, це може спричинити проблеми з концентрацією уваги, сном і навіть сприяти депресії. Існує безліч причин дзвінка у вухах, включаючи надмірний шум, перенесені раніше інфекції, вушну сірку або травми голови та шиї. Тенітус також може вказувати на серйозніші захворювання, такі як гіпертонія, атеросклероз або захворювання щитовидної залози. Коли звуки, які ми чуємо, турбують нас, зверніться до лікаря, він визначить причину та порекомендує відповідне лікування. Якщо дзвін у вухах не викликаний хворобою, ви можете спробувати перевірені домашні засоби, які допоможуть вам позбутися цієї недуги. Нижче ми наводимо деякі з них, ще різні теми про життя можна знайти за посиланням.

Домашні засоби від дзвону у вухах

Часник

Один із популярних засобів від шуму у вухах – часник. Він має антибактеріальну та протизапальну дію і допомагає очистити слуховий прохід. Найкраще поєднувати його з кунжутною олією, яка також має протизапальні властивості і знімає роздратування. Ця суміш видалить будь-які закупорки, викликані надлишком сірки у вухах, і допоможе зменшити дзвін. Один зубчик часнику подрібнити і нагріти у двох столових ложках лляної олії. Потім процідіть суміш і дочекайтеся, поки вона охолоне. Ми нахиляємо голову і капаємо три краплі розчину у вухо, а через три хвилини нахиляємо голову назад, щоб сірка вийшла з вуха. Повторюємо лікування та з іншим вухом. Лікування слід проводити протягом тижня.

Шведські трави

Шведські трави також можуть допомогти у зменшенні шуму у вухах, полин, куркума, сенна, камфора, шафран та корінь дягиля. Така суміш має протизапальну, знеболювальну, заспокійливу дію і заспокоює багато недуг. Шведські трави можна купити в магазині трав або в інтернет-магазині приблизно за 150-250 гривень. На чайну ложку слід налити близько дюжини крапель трав. Скручуємо невеликий тампон з вати, занурюємося в трав’яну суміш і злегка притискаємо. Змочіть оливкою внутрішню частину вуха та вушну раковину та вставте тампон у вухо, залишивши на всю ніч. Лікування слід повторювати кілька днів поспіль.

Домашні засоби від дзвону у вухах

Дієта

Однією з причин дзвінка у вухах може бути авітаміноз. Захворювання можна полегшити, вживаючи продукти, багаті вітаміном B, особливо ніацином, тіаміном і вітаміном B12. Вони допомагають стабілізувати нервову систему внутрішнього вуха. Крім того, ніацин покращує кровообіг у вусі. Тінітус також може бути викликаний дефіцитом цинку, тому перевірте його рівень і знайдіть його хороші джерела, такі як гарбузове насіння, кунжут, чорний шоколад, устриці, риба або зародки пшениці. Дзвін у вухах також може виникати за занадто низького рівня магнію, що призводить до порушення мозкового кровообігу. Варто уникати солі, кофеїну та інших речовин у раціоні, які можуть призвести до гіпертонії – однієї з причин шуму у вухах.

By admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *